Restaurant

Restaurant

Køkkenet tilbereder menuer af årstidens råvarer, hvor du kan vælge mellem forret, mellemret, hovedret, ost og dessert. For selskaber laves de retter, der ønskes, hvor man kan få inspiration i vort selskabskort.

Brunch serveres dagligt ved reservation dagen før. Frokost serveres fra kl. 14 eller efter aftale.

Reserver bord på tlf. (+45) 6360 1020.

Aftenens menu ses nedenfor.

Dagens menu

Forret:
Letrøget tuntatar med sprødt & urter

Mellemret:
Creme af brændt agurk serveret med pocheret æg & sprød Serrano

Hovedret:
Duet af and & gris serveret med kålflan, bagte rødder, dagens kartoffel samt calvadossky

Mellemret:
Udvalgte Europæiske oste serveret med sylt & hjemmebagt knækbrød

Dessert:
Rødvinspocheret pære i gløggsirup & serveret med vaniljeis

Priser:
1 ret fra: 198,-            2 retter fra: 298,-
3 retter fra. 398,-      5 retter fra: 545,-

vin

Vinkælderen anbefaler

Vinkortet indeholder vin fra førende
producenter i verdens store vinlande.
Priser fra 275 kr.

Eller lad tjeneren vælge vin der passer
til maden og få skænket dagens
vinmenu ad libitum.

Virtuel tour af restaurant

Hvedholm Slotshotel er en del af Danske Slotshoteller. Danske Slotshoteller består af historiske slotter og herregårde.

Kontakt:

Luk menu
Choose Language